Groen inrichting met duurzaam gekweekte planten

Steeds meer bedrijven organiseren op een duurzame en verantwoorde manier hun bedrijfsvoering. En daaronder valt ook het inrichten van kantoren of bedrijfsruimten met verantwoord geproduceerde planten waarbij zo min mogelijk gif en andere belastende stoffen zijn toegepast. Het is de missie van Wildernis om zo veel mogelijk ruimten te vergroenen met duurzaam gekweekte planten.

Alle kwekers waar Wildernis mee samenwerkt zijn minimaal MPS-A of A+ gecertificeerd, wat een wereldwijde standaard is voor een duurzame en verantwoorde manier van planten kweken.

Meer weten over de duurzame planten en producten van Wildernis? Klik hier.

100% duurzaam gekweekte planten
Interieurbeplanting op maat
Wij nemen alles uit handen
Onderhoud met vervangingsgarantie
Neem vrijblijvend contact op

Interieurbeplanting op maat, wij nemen alles uit handen

Planten bij bedrijven wordt steeds meer op waarde geschat, het heeft positieve effecten op gezondheid en geeft een prettige sfeer. Geen organisatie is hetzelfde, daarom verzorgen wij interieurbeplanting op maat, passend bij jouw organisatie.

Wij ontzorgen van begin tot eind met het groen inrichten van jouw ruimten inclusief het plaatsen en onderhouden van alle planten. Hierdoor hoeft niemand binnen jouw bedrijf zich zorgen te maken of de kantoorplanten er wel goed bij staan of kostbare tijd te besteden aan het onderhoud. Benieuwd wat wij met onze eigen Wildernis signatuur voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact op en wij helpen je graag.

Onderhoud planten

Planten hebben liefde nodig en wij komen dat graag brengen. Planten en onderhoud zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij kunnen volledig ontzorgen in het onderhoud. Wij kennen twee mogelijkheden voor onderhoud:

Volledig onderhoud inclusief vervangingsgarantie:

Het volledige onderhoud is inbegrepen inclusief vervangingsgarantie. Wij zorgen voor de juiste bewatering, voeden, snoeien, (preventief) ziekte-en ongediertebestrijding op een verantwoorde en organische wijze. De planten staan er gezond en fris bij en je krijgt vervangingsgarantie op alle planten.

Kwartaal onderhoud:

Je draagt zelf zorg voor onderhoud. Wij komen 4 keer per jaar langs voor het snoeien, voeden en (preventief) ziekte en ongedierte bestrijden, uiteraard op een verantwoorde en organische wijze.

Planten kopen of leasen met vervangingsgarantie

Als je geen investering vooraf wil doen met het kopen van planten, dan kunnen onze planten ook worden geleased. Met lease maken wij het je makkelijk doordat de planten inclusief potten en bakken van Wildernis geleased worden tegen een periodiek leasebedrag. De kosten voor het onderhoud en het eventueel vervangen van de planten zitten volledig in het leasebedrag opgenomen, zodat je zonder zorgen en zonder grote investering altijd kan genieten van gezonde en frisse planten.

Verbeter de leefomgeving op kantoor met planten

Mensen voelen zich beter in de nabijheid van planten. Dit zorgt niet alleen voor een prettigere werkomgeving, maar ook voor verbeterd sociaal-emotioneel welzijn, verbeterd cognitief vermogen, beperkter ziekteverzuim en minder stress. Planten hebben bovendien een luchtzuiverende werking en zorgen voor een betere luchtvochtigheid in de ruimte. Diverse onderzoeken hebben de positieve gezondheidseffecten van planten op de werkplek aangetoond. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.