Onze winkel aan de Bilderdijkstraat is zeven dagen per week open. Struin rond tussen de planten, potten, boeken, accessoires en groene cadeaus. Vraag persoonlijk plantadvies. Of dompel je onder in onze groene oase met een kop koffie of thee.

De producten in onze webshop en winkel zijn gemaakt met veel liefde en zorg en hebben een unieke Wildernis signatuur. We werken samen met bijzondere illustratoren, ontwerpers en kleine Nederlandse makers. Alles dichtbij huis en zo duurzaam mogelijk.

Wildernis heeft een missie: het groener maken van de stad op een duurzame manier. Dat doen we door samen te werken met andere groenprofessionals en organisaties. Samen zetten we projecten op en organiseren we workshops en lezingen over planten, natuur en (stads)tuinieren.

Wil je meer weten over hoe biologisch en duurzaam de producten van Wildernis zijn? Klik dan hier voor meer informatie.

Over Ons

Wij zijn Emma en Fabian de eigenaren van Wildernis op de Bilderdijkstraat, een groene oase in hartje Amsterdam. Wij zijn voortdurend op zoek naar duurzaam geproduceerde en/of biologische producten en planten. Dat is niet alleen beter voor het milieu. De planten zijn gezonder en gaan bovendien langer mee!

We hopen je te laten zien wat groen kan doen. Dat, zodra je bij ons binnenstapt, er een soort rust over je komt. Dat de stadse chaos van je schouders valt, de nieuwsgierigheid naar al dit groen langzaam opborrelt en je alles even wilt aanraken. We hopen dat als je in onze Wildernis bent, je eigenlijk niet meer weg wilt. En als je dan gaat, dat je vol inspiratie de deur uitstapt om ook jouw plek in de stad te vergroenen.

Want iedereen kan iets met planten. Je hoeft geen kenner te zijn, groene vingers kun je kweken. Begin klein en makkelijk: volg een workshop, koop een boek en/of vraag ons de oren van ons hoofd. Kom langs, wij helpen je!