Gratis verzenden vanaf € 75 binnen NL, of €10 korting wereldwijd

Plantduo Ctenanthe B-M & Monkey mask + potten wit + sproeier

59.90

Bezorging alleen in Nederland / Dit product wordt direct verstuurd vanaf de kweker.

Een superduo dit! De Ctenanthe Burle Marxii is de beweeglijke van het stel. ’s Avonds trekt deze plant namelijk zijn bladeren op zodat je de paarse onderkant ziet. Daarom wordt ‘ie ook wel ‘gebedsplant’ genoemd. Ook de exotische Monstera Monkey mask heeft verschillende namen. Zo staat deze plant ook bekend als Monstera Adsonii of Monstera Obliqua (een iets andere variëteit). Beide planten zijn duurzaam* gekweekt!

De Ctenanthe en de Monkey mask worden geleverd in twee witte potten van het merk Wildernis, Nelis 4 en Bertus gespikkeld t.w.v. € 33,-. Mooi geglazuurd keramiek, geproduceerd in Nederland.

Deze bestelling is inclusief een amberkleurige Wildernis sproeier, t.w.v. € 9,95. Perfect om je planten mee te besproeien.

Afmetingen:
Hoogte plant Ctenanthe B-M: 30-40 cm / hoogte plant Monkey Mask: 25-40 cm
Wildernis pot Nelis hoogte: 12,5 cm, diameter: 12,5 cm / pot Bertus hoogte: 14,5 cm, diameter: 14 cm
Plantensproeier hoogte: 20 cm, inhoud: 30 cl.

Verzorging: De Ctenanthe wil een lichte plek maar wel uit de zon. Deze plant is niet giftig. Ook de Monstera Monkey mask wil het liefst een lichte standplaats zonder teveel direct zonlicht, maar kan ook goed overleven op een iets donkere plek. Deze plant is wel giftig dus pas op met kids en huisdieren. Wordt de Monkey mask te lang, dan kun je ‘m gewoon afknippen, geen probleem.
Voor beide planten geldt: houdt de grond licht vochtig, geef regelmatig een beetje water en controleer geregeld de aarde. Maar voorkom ook dat de planten in een laag water staan, want zo ontstaat wortelrot. Dit duo houdt van een wekelijkse sproeibeurt, vooral in de winter want dan is de lucht in je huis droger. Een schotel water op de verwarming helpt ook. In de lente en zomer geef je beide planten 1x per twee weken een beetje plantenvoeding.

* Duurzaam gekweekt: Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Dat betekent een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Ook krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming mogelijk wordt gemaakt.

SKU: VDE98-wi1-wi2-spr Categories: ,