Gratis verzenden vanaf € 75 binnen NL, of €10 korting wereldwijd

Plantduo Coniogramme & Ctenanthe Amagris + potten wit + sproeier

59.90

Dit product wordt alleen in Nederland geleverd.

Ook een lekker stel dit. De Ctenanthe Amagris houdt (net als zijn zusje Burle Marxii) van dansen. ’s Avonds trekt deze plant zijn bladeren op zodat je de aubergine-kleurige onderkant ziet. Daarom wordt ‘ie ook ‘gebedsplant’ genoemd. Ook de bijzondere Coniogramme emeiensis kent vele bijnamen: Chinese bamboevaren bijvoorbeeld, of Golden Zebra. Beide planten zijn duurzaam* gekweekt!

De Ctenanthe en de Coniogramme worden geleverd in twee witte potten van het merk Wildernis, Nelis 4 en Bertus gespikkeld t.w.v. € 33,-. Mooi geglazuurd keramiek, geproduceerd in Nederland.

Deze bestelling is inclusief een amberkleurige Wildernis sproeier, t.w.v. € 9,95. Perfect om je planten mee te besproeien.

Afmetingen:
Hoogte plant Ctenanthe Amagris: 20-25 cm / hoogte plant Coniogramme: 20-26 cm cm
Wildernis pot Nelis hoogte: 12,5 cm, diameter: 12,5 cm / pot Bertus hoogte: 14,5 cm, diameter: 14 cm
Plantensproeier hoogte: 20 cm, inhoud: 30 cl.

Verzorging: De Ctenanthe wil een lichte plek maar wel uit de zon. Deze plant is niet giftig. De Coniogramme is een varen, dus wil ook het liefst een lichte standplaats zonder teveel direct zonlicht. Deze plant is wel giftig dus pas op met kids en huisdieren. Voor beide planten geldt: houdt de grond licht vochtig, geef regelmatig een beetje water (op kamertemperartuur) en controleer geregeld de aarde. Maar voorkom ook dat de planten in een laag water staan, want zo ontstaat wortelrot. Dit duo houdt van een wekelijkse sproeibeurt, vooral in de winter want dan is de lucht in je huis droger. Een schotel water op de verwarming helpt ook. In de lente en zomer geef je beide planten 1x per twee weken een beetje plantenvoeding.

* Duurzaam gekweekt: Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Dat betekent een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Ook krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming mogelijk wordt gemaakt.

SKU: VDE95-wi1-wi2-spr Category: