Gratis verzenden vanaf € 75 binnen NL, of €10 korting wereldwijd

Schefflera Amate XL

69.95

Bezorging alleen in Nederland / Deze plant wordt direct naar je verstuurd vanaf de kweker.

Deze mooie grote (125 cm) sterke plant is super makkelijk. In het Engels wordt de plant ook wel Umbrella tree genoemd. Hij kan goed tegen droogte en ook tegen veel (zon)licht. Laat deze Schefflera Amate nou ook nog eens duurzaam* gekweekt zijn, en we hebben een winnaar. Urban jungle, here we come!

Afmetingen:
Hoogte plant: 125 cm
Diameter pot: 24 cm

Verzorging: De Schefflera staat het liefst op een lichte standplaats en kan flink wat zonlicht hebben. Zorg ervoor dat de grond in de zomer lichtvochtig blijft (vooral bij veel zon). In de winter kan je de grond lichtelijk laten opdrogen tussen de gietbeurten. Controleer geregeld de aarde en voorkom dat de plant in een laag water staat. De Schefflera houdt van een sproeibeurt, vooral in de winter want dan is de lucht in je huis droger. Daarnaast blijven de bladeren dan mooi schoon. In de lente en zomer geef je de plant 1 x per twee weken een beetje plantenvoeding.

* Duurzaam gekweekt: Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Dat betekent een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Ook krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming mogelijk wordt gemaakt.

 

Uitverkocht

SKU: FAFF2882 Categories: ,
Afmetingen 125 cm