zijkantlinks
closeupschilderijtje
kruiden
5 binti website
etalage
3 binti website
2 binti website
7 binti website

Bij Wildernis vind je producten die een link hebben met groen, in de breedste zin van het woord. Van grote kamerplanten tot tuinierspullen naar sieraden geïnspireerd door groenten. Denk ook aan plantenhangers, botanische prints, (tuin)boeken, mushroom-growkits en andere snuisterijen op het gebied van tuinieren. En je kunt bij ons ook een kop koffie of thee drinken..

 

Voor een groene stad

De winkel is onze basis, maar Wildernis is meer dan een shop. Wildernis is op een missie: onze stad moet groener. Groen is mooi en gezond. Goed voor de bijen, vogels en andere beestjes. En voor de mens, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Het leuke is: iedereen kan iets met groen: in je (mini)tuin, op je balkon, op je dak en zelfs in je vensterbank of gewoon in de huiskamer. Wij willen laten zien dat het helemaal niet moeilijk is om meer groen in de stad te creëren. Dat doen we door samen te werken met andere groenprofessionals en organisaties. Samen zetten we projecten op en organiseren we cursussen en workshops over planten, natuur en (stads)tuinieren.

Over Ons

Al jarenlang vriendinnen en allebei groene vingers. Zo simpel was het toen Mila en Emma in februari 2015 besloten Wildernis op te richten.

Emma (rechts) werkte bij Natuurmonumenten en is interieurstylist en productontwerper.

Mila was tien jaar freelance journalist, copywriter en eindredacteur voor verschillende kranten en tijdschriften, onder andere Het Parool, Flow en Tuinieren.